Trappen op maat, balustraden, ontwerp, montage

Trappen op maat

DSC_0032.jpg
 

Trapvormen


Wanneer u op zoek bent naar een partner op het gebied van trappen op maat, van staal en andere duurzame materialen, laat u zich dan door ons inspireren. Want een trap is het visitekaartje van het bedrijf en een regelrechte eye-catcher. En Snep weet er alles van. Al sinds 1929!

Trappen op maat

Snep Exclusieve Metalen heeft jarenlang ervaring met ontwerp, productie en montage van de meest uiteenlopende maatwerk trappen. Stalen steektrappen, spiltrappen, wenteltrappen en kwarttrappen in elke vorm en grootte, vaak gecombineerd met andere duurzame materialen als rvs, glas, hout en natuursteen. En bijbehorende leuningen. Geen opdracht is ons te gek of niet-uitvoerbaar.

Snep is op de hoogte van alle do's and don'ts uit het bouwbesluit en vertaalt de complexe regelgeving naar de praktijk. Daarmee zijn wij de ideale gesprekspartner voor architecten, aannemers en interieurontwerpers en is uw project altijd in vertrouwde handen.

Laat u zich hieronder verrassen door de talloze mogelijkheden. Projecten, gecreëerd door Snep! Of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs.