Trappen op maat, balustraden, ontwerp, montage

Van ambacht naar professie...

csm_helical_staircase_design_white_1f9c33b104.jpg
 

Snep werd opgericht in 1929 door Johan Snep in Eindhoven. Als kleine smederij richtte hij zich op het kleine smeedwerk in de regio. Na verloop van jaren nam zoon Piet Snep het bedrijf over en ook kleinzoon Jan maakte later deel uit van het bedrijf. Vanaf begin jaren ‘70 is Snep zich steeds meer gaan toeleggen op de productie van stalen trappen.

Na 3 generaties in de familie te zijn gebleven, werd het bedrijf in 2001 overgenomen door 2 voormalige medewerkers, John van Rooij en Tonnie Stoops. Zij hebben het bedrijf ontwikkeld van trappenfabrikant tot specialist op het gebied van interieurdesign.

Bouwend Nederland

SNEP is al meer dan 90 jaar een klinkende naam in bouwend Nederland. Met een klein team en een zeer platte organisatie richten wij ons vooral op bedrijven en utiliteitsbouw. We doen dat steeds meer projectmatig, vooral in het hogere marktsegment. Onze jarenlange kennis op het gebied van metalen trappen en balustrades hebben wij kunnen toepassen bij complexe interieurprojecten.

Mooi, maar ook haalbaar

Het start met een eerste gesprek met de architect, waarbij wij adviseren over toe te passen materialen, de maakbaarheid en de montage. Maar ook over afwerking en wettelijke eisen. Onze inbreng leidt tot een mooi, maar ook een haalbaar project! Vervolgens gaan we om de tafel met de aannemer voor de planning en alle bouwkundige aspecten. Behalve de productie, nemen wij de volledige montage voor onze rekening tot en met de oplevering. Ontzorgen met hoofdletters.

 
 

 

Het Snep team

 

 
Exact+Fold+Zocco1.jpg

Snep Exact-Fold

Snep heeft ook de unieke Exact-Fold techniek in huis.

Voorheen waren gezette hoeken afgerond maar dat is met onze techniek verleden tijd.