Wie zijn wij

Korte introductie:

Snep werd opgericht in 1929 door Johan Snep in Eindhoven. Als kleine smederij richtte hij zich op het kleine smeedwerk in de regio. Na verloop van jaren nam zoon Piet Snep het bedrijf over en ook kleinzoon Jan maakte later deel uit van het bedrijf. Vanaf begin jaren 70 is Snep zich steeds meer gaan toeleggen op de productie van stalen trappen. Sinds 2001 is de familie Snep uit het bedrijf gestapt en is het bedrijf overgenomen door de voormalige medewerkers John van Rooij en Tonnie Stoops.

Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie, lid van de branchegroep van Nederlandse Trappen Fabrikanten en aangesloten bij Trappenpartner.nl.

 Exact fold techniek - scherp gezet plaatwerk
 
 Exact fold techniek - scherp gezet plaatwerk

Mogelijkheden:

Snep heeft, door het vervaardigen van alle mogelijke exclusieve trappen en balustraden, de kennis en ervaring opgebouwd om vele soorten metalen te kunnen verwerken. Denk hierbij naast staal ook aan geslepen of gepolijst roestvast staal en messing.

 
Daarnaast heeft Snep de unieke Exact-Fold techniek in huis. Exact-Fold maakt het mogelijk plaatwerk-profielen te maken die met conventionele technieken niet mogelijk zijn. Bovendien zijn nu perfecte, zuivere en strakke hoeken mogelijk. Voorheen waren de hoeken afgerond, maar dat is met deze Snep Exact-Fold techniek verleden tijd.
 
Hoewel trappen en balustraden de basis zijn van Snep behoren ook metalen producten voor interieur, exterieur of industrie tot de mogelijkheden.