Offerte

U wilt een offerte ontvangen?

Een trap is bij ons geen standaardproduct. Elke trap wordt op maat gemaakt, nauwkeurig afgestemd op de bestaande situatie en aangepast aan uw wensen.

Op deze site kunt u enkele prijsindicaties vinden van de getoonde trappen. Voor een definitieve prijsopgave is het echter van belang dat wij goed op de hoogte zijn van de situatie ter plaatse.

De prijs van een trap is namelijk van vele factoren afhankelijk, zoals: traphoogte, trapgatafmetingen, positie van wanden, eventuele trapleuningen en/of videhekwerk. Ook de montageplaats en bereikbaarheid hiervan is van belang.

Vaak is een bouwtekening voldoende om dit te kunnen bepalen. Mocht deze niet beschikbaar zijn dan voldoet een schets met hoofdmaatvoering vaak ook al. Eventueel ondersteund met foto’s.

U bent op afspraak uiteraard ook welkom voor een gesprek op kantoor, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Werkwijze

Werkwijze:

Inmeten en tekenen:
U heeft van ons een offerte ontvangen en u gaat hiermee akkoord? Wij zullen dan contact met u opnemen om de situatie ter plaatse in te meten.  Op basis hiervan worden door ons productietekeningen gemaakt.

Tekenwerk indienen:
De productietekeningen worden u ter controle toegezonden, zodat u nog eventuele wijzigingen kunt opgeven. De hoofdmaatvoering blijft onze verantwoordelijkheid (mits door ons ingemeten).

Productie:
Zodra wij uw akkoord gekregen hebben op het tekenwerk wordt het materiaal besteld en productie en montage ingepland.

Montage:
De montage wordt in goed overleg met alle betrokken partijen ingepland en uitgevoerd.